| Място за хора мечтаещи да станат автори ! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Boon Admin
Брой мнения : 275 Age : 36 Location : Haskovo / Bourgas Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Нед Яну 25, 2009 11:19 pm | |
| Нека всеки , който е заинтересуван публикува своя история или пък цял роман , ако е много надарен | |
|
| |
ruhl Admin
Брой мнения : 798 Age : 37 Location : In Max Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Нед Яну 25, 2009 11:20 pm | |
| Вече имаме един,даже и награда заслужава | |
|
| |
Boon Admin
Брой мнения : 275 Age : 36 Location : Haskovo / Bourgas Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Нед Яну 25, 2009 11:31 pm | |
| аз знам кой е ... моето творение ще го кача утре P.S. Поемата е от 2321321 години е е някоя дискета като я изровя бих я качил да се посмеем | |
|
| |
Boon Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Нед Яну 25, 2009 11:42 pm | |
| Приключенията на Тито . В една държава забравена от бога , в едно малко градче забравено дори и от живеещите в него се родило едно момче с невероятни сили , майка му го кръстила Тито . В детството си Тито бил много палав и лигав , когато навършил 3 години , бил записан на дестска градина , но не се задържал дълго в нея , защото грозната госпожа Офелия го тормозела , във втората детска градина госпожата го тормозела , след това отива в училище , играе баскетбол и тенис на маса , стига до гимназия , за негова жалост Механотехникум , след което стига до КОЛЕЖ Това беше един вид рекламата на тоз роман , който още е до първа глава , но скоро ще го публикувам | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Нед Яну 25, 2009 11:48 pm | |
| Брейй, очакваме го | |
|
| |
Mariq
Брой мнения : 61 Age : 35 Location : Karlovo\Bourgas Registration date : 19.03.2008
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:04 am | |
| Един ден една малка дивачка трагнала на лов.Вървяла,Вървяла в очакВане да намери улов...По пътя се радвала на новата си премяна от кожата на гъзела...такмо се била замислила колко е хубава и изведнъж отзад изкочил един тигарозъб лъвозавър.Представил се като Евгени Минчев.Дивачката за пръв път виждала подобен индивид през живота си,но му се възхищавала като гледала буината му,лъскава грива.Тои много харесал премяната и от гъзела и искал да и я вземе...Сборичкали се...Скубали си косите...драли си очите,докъто най-накрая я скъсали.Момичето се разплакало и си тръгнало без улов. А тигарозъбия лъвозавър взел другото парче и побягнал.Нали си имал мания да си бута тук там разни неща,та не пропуснал и този път,но понеже парчето кожа било голямо,част от него останала отвън и тои покрил срамотиите си с него. така се появила прашката....голямата част в гъза,останалото само леко да закрива.... | |
|
| |
Mariq
Брой мнения : 61 Age : 35 Location : Karlovo\Bourgas Registration date : 19.03.2008
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:04 am | |
| е това ако не е талант незнам кое...Миро тръпна да разбера историята нататък | |
|
| |
Boon Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:11 am | |
| охоо тва са стари мемоари някъде по компа ... ще разбереш нататъка ако намеря къде съм го заровил разказа | |
|
| |
Mariq
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:15 am | |
| Аудиторията тръпне в очакване | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:52 am | |
| - Mariq написа:
- Един ден една малка дивачка трагнала на лов.Вървяла,Вървяла в очакВане да намери улов...По пътя
се радвала на новата си премяна от кожата на гъзела...такмо се била замислила колко е хубава и изведнъж отзад изкочил един тигарозъб лъвозавър.Представил се като Евгени Минчев.Дивачката за пръв път виждала подобен индивид през живота си,но му се възхищавала като гледала буината му,лъскава грива.Тои много харесал премяната и от гъзела и искал да и я вземе...Сборичкали се...Скубали си косите...драли си очите,докъто най-накрая я скъсали.Момичето се разплакало и си тръгнало без улов. А тигарозъбия лъвозавър взел другото парче и побягнал.Нали си имал мания да си бута тук там разни неща,та не пропуснал и този път,но понеже парчето кожа било голямо,част от него останала отвън и тои покрил срамотиите си с него. така се появила прашката....голямата част в гъза,останалото само леко да закрива.... Бравос!Като съберем 50 разказа в тая тема и книга ще напечатам | |
|
| |
Boon Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:53 am | |
| моето е истински роман е (rofl) мрън мрън | |
|
| |
bladerunner Модератор
Брой мнения : 730 Location : с. Стърчипишково Registration date : 16.01.2009
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 1:16 am | |
| аз ще разкажа пиянски истории на "измислени" хора | |
|
| |
station Admin
Брой мнения : 224 Age : 36 Location : Stara Zagora\Bourgas Registration date : 19.03.2008
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:16 pm | |
| Аз не мечтая да стана автор просто някой път като хвана къра.. измислям големи глупости.Пример Грейт Ескейп Соксс Ето новата глупост.. Новата раса Беше обикновен,мързелив,студентски делник.Стопаните от тази стая(ще остане анонимна)прекарваха ползотворно времето си в лежане и пъррр....пържене на филии.. Като пиянстваш една седмица... на филии ще караш няма как.Останалото населление на стаята...червените хлебарки...бяха заети със задачата да обират останките от храна по пода...по масата...Те бяха много ....наистина много..Така те живяха...дълго време щастливи и необеспокоявани .....от Великаните (студентите живеещи в стаята) Един ден Вожда хлебарките Четирите Очи забеляза, че неговото голямо племе е значително намаляло.Изпрати оттряд.. да търси изчезналите,но никой не се завърна. Един ден..единия от великаните забеляза как група от хлебарки.... строени в бормация... са се отправили към тоалетната(тъмното царство,дом на всякакви мрачни създания). Малко след това ....от банята излезна само една единствена хлебарка.... с една антенка,без два крака и с едно око...едва се добра до племето да съобщи за Новата раса,която се е родила в планината от боклуци....в тъмното царство...и издъхна...
Това малко тъпо се получи ама го писах 5 мин, пък и не бях изтрещял достатъчно | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 12:37 pm | |
| Абеее дава бас,ама ,,Бягството'' е неотразимо.Радвай ни с още подобни Скоро и аз може да драсна нещо,което отдавна ми е в главата. | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пон Яну 26, 2009 8:50 pm | |
| Смело твърдя,че си имаме писател във форума и поне аз много се гордея! | |
|
| |
kristof_89
Брой мнения : 53 Registration date : 28.01.2009
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Чет Яну 29, 2009 12:39 am | |
| трябва и аз да напиша някоя история,тук имам много интересни работи.. много се смях | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Чет Яну 29, 2009 12:16 pm | |
| Давай,разкрий таланта си. | |
|
| |
Boon Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Пет Яну 30, 2009 10:10 pm | |
| да продължа ли историята за Пластмустаж ... нз | |
|
| |
ruhl Admin
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! Съб Яну 31, 2009 12:39 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Място за хора мечтаещи да станат автори ! | |
| |
|
| |
| Място за хора мечтаещи да станат автори ! | |
|